Hanna - Din hund i helhet

Hej!

Jag heter Hanna Soini och är född 1992.
Intresset för friskvård började med min tävlingshäst då hon fick behandling med massage och laser och de goda resultaten märktes snabbt vid ridning.
09-12 Gick jag på Stora Segerstads Naturbruksgymnasium hundförarlinje med min boxer Midaz. Där läste jag bl.a. djursjukvård, hundpsykologi, hundhantering, raskunskap, tävling och träning.
Under terminerna gjorde jag praktik på ett hundsim i Göteborg och efter studenten började jag läsa till hundmassör.

Idag använder vi våra hundar som tävlingshundar i olika sporter, polisarbete och service. Det kräver att hundarna är i god form för att klara av det arbete vi vill att de ska utföra. En vältränad hund behöver omsorg och massage är ett bra sätt för att lätta på spända muskler och förebygga skador.
En smidig kropp klarar bättre av det arbete man vill göra med sin hund och de har bättre chans att återhämta sig under vila.

När hundar oturligt nog råkar ut för en skada är en rehabiliteringstid viktig för att snabbt komma tillbaka i sin vanliga form.
Laser påskyndar läkning och massage håller undan spänningar från avlastning och håller igång en god blodcirkulation i kroppen.

Vila och träning är en viktig del ihop med behandlingar för att få bra resultat. För mig är detta ett sätt att tänka på helheten.
Din hund ger mycket glädje – ge omsorg tillbaka.

hannapres1

Jag har mitt behandlingsrum i Mullsjö strax utanför Jönköping och på onsdagar jobbar jag i Hund i Harmonis lokaler i Kungsbacka utanför Göteborg.
Sponsrar även Jönköpings Brukshundsklubb och jag arbetar på klubben varje månad med friskvård.

Utbildningar
Stora Segerstads Naturbruksgymnasium Hundförarlinje
Diplomerad Hundmassör - Hundens Hus Göteborg
Laserterapi – Irradia Göteborg

Pågående utbildning
Certifierad Laserterapeut – Medicinsk Kursforum Stockholm

http://www.dinhundihelhet.se